0
blije babies

 

Boaz

In November 2017 ben ik vader geworden van onze zoon Boaz. Na ruim 41 weken zwangerschap was hij er. Tevens duurde de weeën drie dagen, dit was behoorlijk heftig.

Vooral voor Sandra maar ook voor mij was het vermoeiend. Nadat we de kraamorganisatie hadden gebeld kwam in de avond onze kraamverzorgende bij ons aan. Wendy was onze rots in de branding. Wij waren al even thuis maar werden alsnog op weg geholpen wat we het beste in de nacht konden doen. Wij hadden gelijk een klik met Wendy. Er kwam een rustige en lieve vrouw bij ons in het gezin.

Wendy heeft ons geholpen bij handigheidjes, waar wij echt nooit aan hadden gedacht. Als je voor het eerst vader/moeder word dan is Wendy echt fijn om in de buurt te hebben.

Tevens heeft Wendy een goeie humor wat ik als net geworden vader erg leuk vond.

Ik zou Wendy zeker aanraden aan toekomstige ouders. Ze is onwijs lief voor moeder, kind, vader en huisdieren. Heeft een goede dosis humor en helpt waar je hulp nodig hebt en heeft hele goeie tips en tricks. Ook is ze ontzettend relaxt, waardoor wij dat als ouders ook werden. Wendy je bent een topper. Als we nog een kindje mogen krijgen willen we jou zeker als kraamverzorgende!

 

Stefan & Sandra

Boaz

 

 

 

 

Een Meisje!

Wij hebben een zeer fijne kraamtijd gehad met Wendy na de geboorte van onze dochter. Aangezien de bevalling behoorlijk zwaar was geweest, kwam de ervaring van Wendy met betrekking tot de medische zorg goed van pas. Het was heerlijk hoe ze diverse klusjes in huis uit handen nam. Wendy is straight to the point, heeft humor en straalt rust uit in een hectische periode. Zeker vanwege het feit dat het ons eerste kindje is en alles nieuw was. Mocht er een broertje of zusje komen, dan zullen wij zeker weer de hulp van Wendy inschakelen!

 

Linda & Wouter

 

 

 

 

Gijs

Tijdens de kraamweek hebben we ontzettend veel steun van Wendy gehad.

Ik vind haar prettig in de omgang, zeer liefdevol en zorgzaam naar de kleine toe en ook erg betrokken naar onze oudste zoon.

Ze is professioneel en je merkt dat ze ervaren is en op een goede manier, zonder betuttelend over te komen, de juiste adviezen kan geven.

 

Tessa

 

 

 

 

Evi

Februari 2018 wordt Evi, dochter van Wouter en Linda in het ziekenhuis geboren.

De volgende dag gaat het jonge gezin weer naar huis, waar de kraamverzorgster (en stagiaire) op hen wacht. Uit ervaring (36 jaar geleden) weet ik hoe belangrijk de kraamverzorgster is. Zij heeft immers gedurende een korte periode de regie in handen !

Wat onzeker stapte ik bij het prille gezinnetje naar binnen om Evi, mijn kleindochter te bewonderen.

Maar de kraamzorg van Wendy vond ik geweldig ! Op een relaxte wijze wist zij iedereen, ook de onzekere oma, op hun gemak te stellen.

Kortom, Wouter en Linda hebben dankzij Wendy (en de stagiaire) een heerlijke kraamtijd gehad!

 

Oma Marjo