Mijn visie op kraamzorg

Met de oprichting van Subliem Kraamzorg heb ik ervoor gekozen om mijn hart te volgen en een eigen bedrijf in kraamzorg te starten. Ik vind het erg fijn om als zelfstandige kraamverzorgster mijn eigen visie op kraamzorg uit te stralen en in de praktijk te brengen. Hieronder vertel ik u graag meer over mijn visie.

infopoint1

Persoonlijk contact

Subliem Kraamzorg staat voor persoonlijk contact. Na jarenlang bij grote organisaties te hebben gewerkt, hecht ik er veel waarde aan om als zelfstandige kraamverzorgster persoonlijk contact vanaf de aanmelding tot na de geboorte te kunnen garanderen. Door te kiezen voor Subliem Kraamzorg kiest u voor een vrijblijvende kennismaking na aanmelding. Dit kan dus ook al in een vroeger stadium van de zwangerschap. Zo weet u precies voor wie u kiest en wat u kunt verwachten. Rond week 35 van de zwangerschap kom ik nog een keer persoonlijk bij u langs voor een intakegesprek. Dan bespreken we belangrijke keuzes, zoals of u voor fles- of borstvoeding kiest, waar u wilt bevallen en of de noodzakelijke voorbereidingen zijn getroffen. Zo weet u precies waar u aan toe bent bij Subliem Kraamzorg en ben ik in staat om de kraamzorg op uw persoonlijke situatie en behoeften af te stemmen.

Flexibiliteit

Het bieden van flexibiliteit vind ik belangrijk. Kiezen voor Subliem Kraamzorg betekent in beginsel kiezen voor één-op-één kraamzorg. Omdat ik per keer één gezin verzorg, is er ook veel ruimte voor flexibiliteit. In goed overleg is veel bespreekbaar, en dat zonder extra kosten.

Garant staan voor toegekende uren zorg

Subliem Kraamzorg staat garant voor de toegekende uren zorg. Aangezien ik als zelfstandige zelf de kraamverzorging bied, ben ik niet afhankelijk van werknemers en loopt u bijvoorbeeld in de vakantieperiodes niet het risico om in uren te worden gekort (hetgeen bij grote organisaties soms helaas noodzakelijke praktijk blijkt).

Ervaren en professioneel

Bij Subliem Kraamzorg bent u in goede handen. Mijn opleiding en ervaring maken mij een professionele en bedreven kraamverzorgster, die rust brengt in deze bijzondere periode. Na in 1995 mijn diploma Kraamzorg te hebben behaald, ben ik jarenlang als kraamverzorgster werkzaam geweest bij grote organisaties. Uiteraard houd ik ook als zelfstandige mijn kennis op peil. Ik sta ingeschreven bij het Kennis Centrum Kraamzorg en volg volgens hun eisen bijscholingen op het gebied van EHBO, borstvoeding en partusassistentie. Bovendien heb ik als extra specialisatie mijn certificaat voor Dunstan babytaal behaald.

Holistische kraamzorg

Subliem Kraamzorg biedt holistische kraamzorg. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar het geheel en om maatwerk te bieden op basis van de specifieke omstandigheden van het gezin. De precieze invulling van de kraamzorg baseer ik op de zwangerschap, de bevalling, uw behoeften en uw leef- en gezinssituatie. Vanuit dit totaalplaatje bied ik niet alleen medische zorg en huishoudelijke hulp, maar richt ik mij ook op het algehele welzijn van het gezin.

infopoint6_v3

Vertrouwen en intuïtie

Ik vind het belangrijk om te werken vanuit vertrouwen en vertrouwen te bieden. Daarbij wil ik jullie ondersteunen in jullie eigen kunnen. Vanuit Subliem Kraamzorg wil ik u leren te vertrouwen op uw eigen gevoel en dit waar nodig aan te vullen met mijn kennis. Ik leer u vertrouwen op uw intuïtie en op uw eigen vaardigheden en de vaardigheden van uw kindje.